Warning

Laboratorios ERN, S.A. informs that some of the contents of this website are addressed exclusively to healthcare professionals, authorized for prescribing or dispensing of drugs. Specialized knowledge is required for proper interpretation.

Nou llançament de Laboratorios ERN, S.A.: RYM Cicatrizante i RYM Quemaduras.

Laboratorios ERN, S.A. ha iniciat la comercialització de dues referències noves indicades per la curació de lesions cutànies com ferides, cremades, irritacions, úlceres,… : RYM Cicatrizante (àcid hialurònic 0,2%) i RYM Quemaduras (àcid hialurònic 0,2% com a component principal i sulfadiazina argèntica 1% com a substància accessòria).

L’àcid hialurònic (AH), és un polisacàrid natural distribuït per tot l’organisme, i es troba en concentracions elevades a la pell col·laborant, entre d’altres funcions, a la curació del teixit lesionat. Està demostrat que l’addició d’AH exogen, accelera el procés de cicatrització i millora la qualitat de la cicatriu. (1)

RYM Cicatrizante és una crema de 25 grams a base d’àcid hialurònic (sal sòdica) al 0,2%.

Està indicat en el tractament de lesions cutànies com: irritacions, ferides, úlceres vasculars, tocadures,… ja siguin agudes o cròniques.

Ampliar informació de RYM Cicatrizante

RYM Quemaduras és una crema de 25 grams que conté com a component principal àcid hialurònic (sal sòdica) al 0,2% i com a substància accessòria sulfadiazina argèntica 1%. L’especial formulació de RYM Quemaduras aporta una cicatrització més ràpida, reduint a més a més els dies de presa d’analgèsics. (2)

RYM Quemaduras està indicat per aquelles lesions amb risc d’infecció com cremades de primer i segon graus o les úlceres per pressió.

Ampliar informació de RYM Quemaduras

1. M. Prodoscimi, C. Bevilacqua. Exogenous hyaluronic acid and wound healing: an updated vision. Panminerva Med 2012.

2. A.Farris, M.Prodoscimi, C.Bevilacqua. Association of hyaluronic and silver sulfadiazine for topical use: rational basis and recent clinical evidence in wound healing. Farmaci 2010.