Qui som

Laboratorios ERN, S.A. és una companyia farmacèutica de capital independent, 100% privat. És un Laboratori autònom, ja que la gran majoria dels seus medicaments són propis, i cobreix totes les fases del medicament, des del seu desenvolupament passant per la seva fabricació fins a la seva comercialització. En l’actualitat Laboratorios ERN, S.A. posa al mercat espanyol de l’ordre de 15 milions d’unitats, fet que el situa, atenent el nombre d’unitats venudes, entre els 25 primers laboratoris en el rànquing dels que operen a Espanya.

La majoria d’aquests medicaments es defineixen com “medicaments tradicionals”, és a dir, amb unes característiques de seguretat i eficàcia avalades pel temps, plenament vigents en l’actualitat i amb un preu per al pacient molt reduït. Per exemple, comercialitza penicil·lina (Penilevel sobres i càpsules), que continua sent a dia d’avui l’antibiòtic d’elecció en el tractament de la faringoamigdalitis segons la majoria de societats mèdiques espanyoles. Cal destacar que més de la meitat d’aquests quinze milions de medicaments que fabrica i comercialitza estan destinats als nens i entre ells alguns coneguts per la majoria dels pares, com Apiretal o Citorsal.

Malgrat l’especial variabilitat de l’entorn farmacèutic, Laboratorios ERN, S.A. mira cap endavant, amb prudència però amb confiança. Aquesta visió de futur passa, per una banda, per la contínua aposta d’ampliació del portfoli de productes i, d’altra banda, per la internacionalització dels seus medicaments. Destacar un ambiciós projecte europeu que té l’objectiu de realitzar l’expansió europea de Apiretal sota la marca comunitària Apiredol en diversos països europeus. D’altra banda, també a nivell internacional, s’han iniciat acords amb diversos països europeus, el continent americà, Orient Mitjà i Àfrica per a l’exportació de medicaments amb principis actius com fosfomicina parenteral, furantoína i amantadina.

Barigraf

Nova adquisició de Laboratorios ERN, S.A.

RYM

Acció cicatritzant de ferides, úlceres i cremades.