estrategia2

Política estratègica

Des dels seus inicis, Laboratorios Ern, S.A. s’ha centrat a identificar les necessitats terapèutiques del professional sanitari i posar al seu abast medicaments en què pugui confiar, tant per la seva qualitat com per les seves característiques de fàcil ús i bona acceptació dels pacients. Per aquest motiu, Laboratoris ERN es troba en constant desenvolupament de nous medicaments principalment orientats cap al mercat pediàtric, havent incorporat un considerable nombre d’ells en els últims anys en el mercat nacional.

Aquests nous medicaments s’aconsegueixen mitjançant el desenvolupament de producte propi, conegut com creixement orgànic, un exemple seria el desenvolupament de la gamma de sèrums de rehidratació Cito-oral. Un altre exemple seria mitjançant la creació de noves formes farmacèutiques per tal de facilitar l’administració del fàrmac i la seva palatabilitat, com és el cas de Apiretal comprimits bucodispersables, per als nens més grans, són comprimits que es desfan a la boca sense necessitat d’aigua i tenen gust de plàtan.

A més, Laboratorios ERN, S.A inverteix en medicaments de perfil tradicional, que porten anys al mercat i amb un perfil d’eficàcia i seguretat fora de tot dubte però que per la seva edat, han deixat de ser atractius per al laboratori que els va desenvolupar però que segueixen en plena vigència a nivell terapèutic. En els últims anys s’han adquirit medicaments com: Astenolit, Sanodin o Senioral.

Un altre dels pilars estratègics es basa en l’obtenció de llicències seguint la línia del portfoli i que ajudin a millorar el compliment del tractament per part del pacient. Un exemple d’això és Metalgial, el primer metamizol en gotes que hi ha a Espanya i que permet la dosificació segons el pes del nen aportant un agradable sabor. Alhora, es cedeixen llicències de productes a altres països com és el cas de Pedicetamol, el conegut Apiretal gotes comercialitzat a Polònia.

A les instal·lacions de Laboratorios ERN, S.A. s’elaboren la majoria de productes propis seguint sempre les normes GMP. La recent inauguració de la planta de producció a Barberà del Vallès, ha permès realitzar la fabricació, l’emmagatzematge i la distribució de productes a tercers.

Avui dia aquesta filosofia és present en cadascuna de les decisions que Laboratorios ERN, S.A pren, petites o grans, pensant que el futur és sempre la suma de molts presents.

Barigraf

Nova adquisició de Laboratorios ERN, S.A.

RYM

Acció cicatritzant de ferides, úlceres i cremades.