Nota d'avís

Laboratorios ERN, S.A. l'informa que alguns dels continguts del lloc web al que vol accedir estan dirigits exclusivament a professionals sanitaris facultats per a la prescripció o dispensació de medicaments, de manera que es requereix una formació especialitzada per la seva correcta interpretació.

Nou llançament de Laboratorios ERN, S.A.: RYM Cicatrizante i RYM Quemaduras.

Laboratorios ERN, S.A. ha iniciat la comercialització de dues referències noves indicades per la curació de lesions cutànies com ferides, cremades, irritacions, úlceres,… : RYM Cicatrizante (àcid hialurònic 0,2%) i RYM Quemaduras (àcid hialurònic 0,2% com a component principal i sulfadiazina argèntica 1% com a substància accessòria).

L’àcid hialurònic (AH), és un polisacàrid natural distribuït per tot l’organisme, i es troba en concentracions elevades a la pell col·laborant, entre d’altres funcions, a la curació del teixit lesionat. Està demostrat que l’addició d’AH exogen, accelera el procés de cicatrització i millora la qualitat de la cicatriu. (1)

RYM Cicatrizante és una crema de 25 grams a base d’àcid hialurònic (sal sòdica) al 0,2%.

Està indicat en el tractament de lesions cutànies com: irritacions, ferides, úlceres vasculars, tocadures,… ja siguin agudes o cròniques.

Ampliar informació de RYM Cicatrizante

RYM Quemaduras és una crema de 25 grams que conté com a component principal àcid hialurònic (sal sòdica) al 0,2% i com a substància accessòria sulfadiazina argèntica 1%. L’especial formulació de RYM Quemaduras aporta una cicatrització més ràpida, reduint a més a més els dies de presa d’analgèsics. (2)

RYM Quemaduras està indicat per aquelles lesions amb risc d’infecció com cremades de primer i segon graus o les úlceres per pressió.

Ampliar informació de RYM Quemaduras

1. M. Prodoscimi, C. Bevilacqua. Exogenous hyaluronic acid and wound healing: an updated vision. Panminerva Med 2012.

2. A.Farris, M.Prodoscimi, C.Bevilacqua. Association of hyaluronic and silver sulfadiazine for topical use: rational basis and recent clinical evidence in wound healing. Farmaci 2010.