Nota d'avís

Laboratorios ERN, S.A. l'informa que alguns dels continguts del lloc web al que vol accedir estan dirigits exclusivament a professionals sanitaris facultats per a la prescripció o dispensació de medicaments, de manera que es requereix una formació especialitzada per la seva correcta interpretació.

BARIGRAF, nova adquisició de Laboratorios ERN, S.A

Laboratorios ERN, S.A. recentment ha adquirit Barigraf a Juste, S.A.Q.F.

Barigraf és un medi de contrast radiològic de sulfat de bari indicat per a proporcionar opacificació del tracte gastrointestinal en exploracions de rajos X i TAC, essent el medi de contrast d’elecció per a aquest tipus de proves.(1)

Barigraf disposa de tres presentacions que seran utilitzades segons l’òrgan que es necessiti visualitzar i la tècnica emprada:

  • Barigraf AD 333.2g polvo para suspensión oral.
  • Barigraf 555.2g polvo para suspensión rectal.
  • Barigraf TAC 10g, polvo para suspensión oral.

Barigraf és un medicament tradicional present a l’àrea de la gastroenterologia des de l’any 1988. Amb aquesta incorporació, Laboratorios ERN, S.A. vol apostar pel diagnòstic radiològic i ampliar així els èxits obtinguts a l’àrea  hospitalària.

 Ampliar informació del producte

(1). García Mónaco R. et al. Medios de contraste radiológicos. Lo que un médico no puede dejar de conocer. Ed. Buenos Aires: Journal 2011.