Novetats d’empresa

ASTENOLIT, Campanya de publicitat d’ASTENOLIT tardor 2015

BARIGRAF, nova adquisició de Laboratorios ERN, S.A

Nou llançament de Laboratorios ERN, S.A.: RYM Cicatrizante i RYM Quemaduras.

DOLMEN, una nova adquisició de Laboratorios ERN, S.A.

Campanya de publicitat d’ASTENOLIT

—————————————————————————————————————————————————–

Nova campanya radiofònica Astenolit

Coincidint amb el llançament d’Astenolit viales bebibles, Laboratorios ERN, S.A. ha preparat una nova campanya de ràdio, a emisores i programes de màxima audiència, a nivell nacional:: ONDA CERO, SER, COPE I RACC1.

null

—————————————————————————————————————————————————–

Laboratorios ERN, S.A. recentment ha adquirit Barigraf a Juste, S.A.Q.F.

Barigraf és un medi de contrast radiològic de sulfat de bari indicat per a proporcionar opacificació del tracte gastrointestinal en exploracions de rajos X i TAC, essent el medi de contrast d’elecció per a aquest tipus de proves.(1)

Barigraf disposa de tres presentacions que seran utilitzades segons l’òrgan que es necessiti visualitzar i la tècnica emprada:

  • Barigraf AD 333.2g polvo para suspensión oral.
  • Barigraf 555.2g polvo para suspensión rectal.
  • Barigraf TAC 10g, polvo para suspensión oral.

Barigraf és un medicament tradicional present a l’àrea de la gastroenterologia des de l’any 1988. Amb aquesta incorporació, Laboratorios ERN, S.A. vol apostar pel diagnòstic radiològic i ampliar així els èxits obtinguts a l’àrea  hospitalària.

 Ampliar informació del producte

(1). García Mónaco R. et al. Medios de contraste radiológicos. Lo que un médico no puede dejar de conocer. Ed. Buenos Aires: Journal 2011.

—————————————————————————————————————————————————

Laboratorios ERN, S.A. ha iniciat la comercialització de dues referències noves indicades per la curació de lesions cutànies com ferides, cremades, irritacions, úlceres,… : RYM Cicatrizante (àcid hialurònic 0,2%) i RYM Quemaduras (àcid hialurònic 0,2% com a component principal i sulfadiazina argèntica 1% com a substància accessòria).

L’àcid hialurònic (AH), és un polisacàrid natural distribuït per tot l’organisme, i es troba en concentracions elevades a la pell col·laborant, entre d’altres funcions, a la curació del teixit lesionat. Està demostrat que l’addició d’AH exogen, accelera el procés de cicatrització i millora la qualitat de la cicatriu. (1)

RYM Cicatrizante és una crema de 25 grams a base d’àcid hialurònic (sal sòdica) al 0,2%.

Està indicat en el tractament de lesions cutànies com: irritacions, ferides, úlceres vasculars, tocadures,… ja siguin agudes o cròniques.

Ampliar informació de RYM Cicatrizante

RYM Quemaduras és una crema de 25 grams que conté com a component principal àcid hialurònic (sal sòdica) al 0,2% i com a substància accessòria sulfadiazina argèntica 1%. L’especial formulació de RYM Quemaduras aporta una cicatrització més ràpida, reduint a més a més els dies de presa d’analgèsics. (2)

RYM Quemaduras està indicat per aquelles lesions amb risc d’infecció com cremades de primer i segon graus o les úlceres per pressió.

Ampliar informació de RYM Quemaduras

1. M. Prodoscimi, C. Bevilacqua. Exogenous hyaluronic acid and wound healing: an updated vision. Panminerva Med 2012.

2. A.Farris, M.Prodoscimi, C.Bevilacqua. Association of hyaluronic and silver sulfadiazine for topical use: rational basis and recent clinical evidence in wound healing. Farmaci 2010.

—————————————————————————————————————————————————

Recentment Laboratorios ERN, S.A. ha adquirit DOLMEN a VIFOR PHARMA ESPAÑA, s.l..

Dolmen és un analgèsic que conté àcid acetilsalicílic, codeïna i àcid ascòrbic. Present al mercat des de l’any 1964, presenta una seguretat i eficàcia avalada per anys d’experiència. Es tracta d’un medicament tradicional, molt coherent amb el portfoli de productes de Laboratorios ERN, S.A. Amb aquest medicament Laboratorios ERN, S.A. amplia el seu vademècum de medicaments indicats per l’analgèsia.

A causa d’aquest canvi, Dolmen no ha experimentat cap modificació en el nombre de registre de l’AEMPS (Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios), en el Codi Nacional, ni en el preu.

Ampliar informació del producte

—————————————————————————————————————————————————-

Campanya de publicitat d’ASTENOLIT

Durant els mesos d’abril i maig del 2013 s’ha realitzant una campanya d’Astenolit a televisió. A més a més, algunes ciutats van disposar també de reforç amb tanques publicitàries o anuncis en autobusos.

Tant el spot de televisió com els elements de publicitat en exteriors retraten estats carencials de vitamines i aminoàcids a través de la metàfora visual d’un scrabble. S’emfatitzen situacions d’estats carencials com són l’estrès, la convalescència, la fatiga … creuant-se en el scrabble i culmina amb la paraula ASTENOLIT com la solució oral per a tots aquests estats carencials.

Vol saber més sobre aquest producte?